Systemet MB-77HS av Aluprof är en högpresterande produkt, som uppfyller alla gällande krav på sin produktgrupp. Det finns tillgängligt i två olika versioner med olika värmeisoleringsförmåga: ST och HI.

Profildesignen möjliggör att framställa exklusiva dörrar med stora mått (dörrbladets vikt upp till 400kg) och glasrutor med en eller två spalter, medan material och tekniska lösningar som används hjälper att uppnå hög värmeisolerings- och ljuddämpningsförmåga. Tack vare dess specifikationer är systemet MB-77HS perfekt för både villor, bekväma lägenheter och hotell. Vidare bidrar dess slutna glaslister och inbrottsskyddsdetaljer till bättre stöldsäkerhet.

Lyft & skjutdörrar MB-77HS är den perfekta lösningen för en innerdörr eller t ex en dörr mellan verandan och gårdsplanen; de är bekväma för utgång till balkongen, terrassen eller trädgården. Ytterligare en fördel med systemet MB-77HS är att det inte tar upp någon plats inomhus i öppet läge. Det stora färgurvalet hjälper att matcha dörren med interiören.