Blockfönster med dold båge med maximal värmeisolering för krävande projekt.

Tack vare optimerad värmeisolering och en smal aluminiumstruktur med dold båge uppfyller Schüco AWS 90 BS.SI+ (Block System Super Insulated) blockfönstersystem de högsta arkitektoniska kraven samtidigt som det säkerställer maximal transparens.

De 90 mm djupa aluminiumblockfönstren, som är en del av Schüco AWS systemplattform, väcker uppmärksamhet med sin optimerade funktionalitet, energieffektivitet och design.

Systemets höga flexibilitet möjliggör implementering av olika koncept och designkrav för byggnadens yttre skiljeväggar: från fasad- och bandfönster, till fönster som kopplas in i Schüco fasadsystem, samt “flytande” fönster.

Ett brett utbud av öppningstyper inkluderar endast vridbara, vridbara och uppfällbara vingar i akterspegeln.

En annan fördel med blockfönster är den breda portföljen av systemplattformsprofiler. Förutom hörn och statiska stolpar, symmetriska och asymmetriska stolpar, spröjs som delar bågen och insticksramar, inkluderar erbjudandet även bågprofiler i TipTronic-versionen. De möjliggör användning av Schüco TipTronic SimplySmart elektriska beslag, en helt integrerad drivning för många typer av öppningar.

Tack vare sina fördelar sätter blockfönstersystemet standarden för friheten att designa energibesparande, designorienterade byggnadsskal.