STÅL – Norm Pivot:

  • dörrar för installation inomhus
  • öppnas på båda sidorna
  • max. bredd: 1000 mm
  • max. höjd: 2600 mm
  • vikt upp till: 100 kg

Norm Pivot svängdörr är en revolution när det gäller användbarhet som omdefinierar interiörer. Att förskjuta rotationsaxeln gör att de, precis som i fallet med slagdörrar, kan öppnas lika inåt som utåt. Utrusta ditt kontor med dem och skapa ett unikt utrymme.

Norm Pivot ståldörrsystem är en enkammarprofil utan värmeavbrott avsedd för användning i interiörer, främst i originalkontor och andra utrymmen som djärvt visar modern design.

Extremt enkel och snabb montering bygger på två element – golv- och takplattor. Deras höga hållfasthet tillåter användning av en stor båge som väger upp till 100 kg och en bredd på upp till 1000 mm under mycket lång tid utan några fel. Sådana dimensioner gör NORM Pivot till rummets fokuspunkt och väcker uppmärksamhet. Efter att ha installerat dörren blir monteringselementen praktiskt taget osynliga och harmoniserar med interiören.

Det speciella svänggångjärnet som används i dörren gör att du kan flytta dörrens rotationsaxel från dess kant med upp till 8 cm. Denna typ av gångjärn gör att dörren kan öppnas i samma grad i båda riktningarna.

Du ställer själv in hastigheten på den automatiska stängningen av dörren och bestämmer hur långt den ska öppnas. Tack vare detta kan du enkelt anpassa NORM Pivot-dörren till din interiörs behov och användarnas preferenser.