I samarbete med Hermelin & Palmstierna Arkitekter skapar vi en unik boendemiljö i hjärtat av Glömsta ett stenkast från den populära badsjön Gömmaren. Bostadsrättsföreningen består av 9 lägenheter fördelade på tre parhus och tre attefallshus.

Kvarteret Cederlunden byggs efter klassiska principer med en tydlig men tidlös kvarterskänsla. Arkitektoniskt har riktmärket varit att husen ska kännas lika moderna och inbjudande om femtio eller hundra år som idag, och därtill fungera lika bra då som nu. Vad gäller utformning och materialval har våra arkitekter därför inte sparat på krutet. Allt andas kvalitet och omsorg in i minsta detalj.

Ljus och rymd har varit vägledande och därför har bostäderna fått vardagsrum med dubbel takhöjd och rymliga kombinerade kök och vardagsrum.

Tre av bostäderna har stora takterrasser med sol dagen lång. Alla bostäderna har en egen tomt och uteplatser i sydväst och till varje bostad finns förråd och parkeringsplats med motorvärmare.

Med vårt standarderbjudande behöver du som köpare inte göra några tillval. Material, inredning och detaljer har valts ut av arkitekten för att skapa ett samlat helhetsintryck med de rena naturliga materialen som rättesnöre. Cederträ, granit, vitlaserad ask. Genom unika samarbeten med leverantörer har vi möjlighet att erbjuda en standard som ligger långt över det normala för lägenheter i samma prisklass.

Det gäller såväl inredning som själva konstruktionen som stoltserar med energivärden som närmar sig passivhus, trots stora glaspartier och välgörande ljus. Om du trots allt skulle vilja sätta din prägel på din bostad finns det möjlighet att göra detta i dialog med mäklaren utifrån ett på förhand utvalt program.