VELUX är en välkänd tillverkare av takfönster i hela världen som för den första associerar till högkvalitets produkt. VELUX grupp såväl som JONAS VINDUER prioriterar kvalitet. Alla VELUX produkter är certifierande CE och ISO 9001. Dessutom, takfönster uppfyller standarder av många länder. VELUX grupp har VELUX försäljningskontor i många de europeiska länderna.

 

Dessutom, vi kan erbjuda olika VELUX tillägg. Det är möjlighet att välja av några öppningstyper, skapa VELUX gardiner, markiser, insektnät, öppningshandtag, VELUX automation o.s.v. Man kan välja fönster av några färger, olika paketstyper som är anpassade till annorlunda taktyper. Vi kan erbjuda VELUX GZL takfönster (en ekonomisk typ) på ett konkurrenskraftigt pris också. VELUX produktion är alltid välpackad, i varje förpackning kan man hitta en omfattande monteringsanvisning.

Om ni gillar naturlighet kan vi erbjuda lackade takfönster av naturligt trä inifrån. Om ni tycker mer om vit färg kan ni välja vitmålade eller täckt av PVC beläggning (polyuretan) fönster som har extra resistens mot fukt. Populäraste VELUX öppningstyp – när gångjärn är i mitten – roterande. Det finns tillfälle att beställa produkter med panorama- öppningstyp (när gångjärn är på toppen). VELUX takfönster kan vara med handtag på toppen (oftast) eller grund.

VELUX TILLÄGG
VELUX kan erbjuda fler produkter: takfönster för platta tak, också takterrasser, VELUX balkonger, ljustunnlar, takfönster för rökventilation. Vi rekommenderar alltid att köpa takfönster med monteringens mellanliggande kit och BDX, BFX och BBX isoleringar. Om det är aktuellt för er – ni kan köpa en full VELUX inredning. Kunder som vill få veta ett exakt pris av takfönster ska svara på några frågor: vilken storlek har fönster, öppningstyp, innerfärg, typ av takbeläggning.